OOSTERWOLDE – Hardloopevenement Run for Joyce heeft de inschrijving voor de vierde editie geopend. Vanaf 23 juni kan elke hardloper zich inschrijven op de website van Run for Joyce. Dit jaar wordt het hardloopevenement gehouden op vrijdagavond 23 september met een volledig nieuwe opzet. Niet alleen de datum en het tijdstip zijn gewijzigd, maar ook de locatie en de afstanden. De organisatie hoopt hiermee een kwalitatief nog beter evenement neer te zetten. Dit alles om opnieuw een bijdrage te leveren aan een betere toekomst van gehandicapte weeskinderen in China.

Nieuwe locatie

Na jaren van hardlopen aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek verplaatst Run for Joyce in 2016 zich naar een nieuwe locatie en tijdstip. De start en finish vinden plaats op Sportpark de Heughte in Oosterwolde. Tevens wordt door de kern en prachtige omgeving van Oosterwolde gelopen. Het beloofd een mooie avond te worden voor zowel jong en oud.

Sportpark de Heughte - Oosterwolde

Sportpark de Heughte
Zwarteweg 15
8097 PR Oosterwolde

Aantrekkelijke afstanden

Om het evenement nog aantrekkelijker te maken voor elke recreant en wedstrijdloper zijn de afstanden aangepast. De afstanden hebben de meer gestandaardiseerde lengtes van 2,5 km (1x parcours), 5 km (2x parcours) en 10 km (4x parcours) voor volwassenen. Voor de kinderen zijn de afstanden 0,5 km en 1 km.

Inschrijving

De kosten van deelname bij voorinschrijving bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de kinderen. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie, kennissen, collega’s etc. Dit is zeker geen verplichting, maar bij een sponsorbedrag of extra gift bij inschrijving van minimaal 20 euro ontvangt de deelnemer als dank een professioneel Run for Joyce hardloopshirt.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.runforjoyce.nl. Tevens is Run for Joyce te volgen op Facebook of Twitter.

Share This