Inschrijving vijfde editie Run for Joyce is geopend!

OOSTERWOLDE – Hardloopevenement Run for Joyce heeft de inschrijving voor de vijfde editie geopend. Elke hardloper kan zich inschrijven op de geheel vernieuwde website van Run for Joyce. Het hardloopevenement wordt gehouden op vrijdagavond 22 september. Dit jaar wordt alweer voor de vijfde keer gelopen om opnieuw een bijdrage te leveren aan een betere toekomst van gehandicapte weeskinderen in China.

Na de succesvolle editie van 2016 is besloten om ook dit jaar de start en finish te laten plaats vinden op Sportpark De Heughte in Oosterwolde. Tevens wordt er weer door de kern en prachtige omgeving van Oosterwolde gelopen. In de voorbereiding op de vijfde editie zijn de evaluatiepunten van vorig jaar besproken en verbeterd. Het beloofd daarom dit jaar een kwalitatief nog beter evenement te worden voor zowel jong en oud. Er kan weer worden meegelopen op de afstanden van 2,5 km, 5 km en 10 km voor volwassenen. Voor de kinderen zijn de afstanden 0,5 km en 1 km.

Eerste lustrum

Om het vijfjarige bestaan te vieren zijn dit jaar een aantal extra activiteiten ontplooid. Eén van de eerste zichtbare zaken is dat de website van Run for Joyce volledig vernieuwd is. ‘Wij zijn dankbaar dat wij als stichting gesteund worden door de vele vrijwilligers die hun kwaliteiten belangeloos inzetten. Door zo’n grote groep aan vrijwilligers kunnen er mooie dingen ontstaan, hiervan is de nieuwe website een mooi voorbeeld. Wij geven op de vernieuwde website een nog beter beeld van het doel, de activiteiten van de stichting en het hardloopevenement’ aldus Edward Hofman, verantwoordelijk voor de PR en communicatie van Stichting Run for Joyce.

Inschrijving

De kosten van deelname bij voorinschrijving van het hardloopevenement bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de kinderen. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie, kennissen, collega’s etc. Dit is zeker geen verplichting, maar bij een sponsorbedrag of extra gift bij inschrijving van minimaal 20 euro ontvangt de deelnemer als dank een professioneel Run for Joyce hardloopshirt. Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.runforjoyce.nl. Tevens is Run for Joyce te volgen op Facebook of Twitter.

Foto-onderschrift: Vijfde editie van Run for Joyce beloofd weer een mooi runevent te worden.
Foto Dik Leusink

Share This