U kunt op diverse manieren sponsoren

Zoals u bij DOEL kunt lezen komen de opbrengsten van Run for Joyce volledig ten goede aan Huize Joyce in China. Maar er zijn meer mogelijkheden om het geven van onderdak, liefde, voeding en onderwijs aan gehandicapte weeskinderen te realiseren.  Het organiseren van de Run levert sponsorgeld op. U kunt als bedrijf de stichting Run for Joyce helpen, maar ook als hardloper. Natuurlijk kunt u ook een gift doneren of een kind sponsoren.
En binnenkort kunt u zelfs producten kopen “Made by JOY”.

Huize Joyce in China

Sponsoring

U kunt onze stichting Run for Joyce op verschillende manieren sponsoren. Hieronder vindt u een overzicht van alle manieren van sponsoring waarmee u het werk mogelijk maakt van en bij Huize Joyce in China.

Zo kunt u als bedrijf ons op diverse manieren sponsoren. Als hoofdsponsor, stersponsor, subsponsor of als vriend. Ook zijn er specifieke sponsormogelijkheden. Denk daarbij aan shirtsponsoring, startnummers van de hardlopers. Daarbij kunnen we ook samen met u als bedrijf bekijken of er ook een manier is geheel op maar voor uw bedrijf.

Naast sponsoring kunt u ook als vrijwilliger meehelpen. Hierover leest u meer onder de vacatures.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw staan aan onze weeskinderen in Huize Joyce in China.

Er zijn verschillende mogelijkheden om Run for Joyce te steunen. Hierdoor levert u als organisatie een directe bijdrage aan meer gerechtigheid in de wereld en een betere toekomst voor weeskinderen in nood. Hieronder de mogelijkheden.

Naast bovengenoemde sponsorpakketten hebben wij als stichting Run for Joyce ook nog speciale sponsorpakketten. Hieronder de diverse speciale sponsorpakketten.

Sponsor als hardloper

Zoals je hier kunt zien zijn er vele manieren om de stichting Run for Joyce en m.n. de weeskinderen te sponsoren.

Als hardloper kun jij je laten sponsoren tijdens de echte Run for Joyce! Met elke euro die jij bij elkaar loopt breng je een stukje meer gerechtigheid in deze wereld!
Met de sponsorlijst (te downloaden) kun je de sponsors, de e-mailadressen en de gesponsorde bedragen invullen.
Bij het ophalen van je startnummer kun je de sponsorlijst met het sponsorgeld afgeven.
Het sponsorbedrag mag ook overgemaakt worden op bankrekening: NL85 RABO 0365 1768 50 van Stichting Run for Joyce o.v.v. je naam en sponsoring RFJ.
We wensen je veel succes bij de voorbereiding op de Run for Joyce en het zoeken naar sponsors!

Doneer een bedrag aan Run for Joyce

Naast alle andere manieren om de stichting Run for Joyce en m.n. de weeskinderen te sponsoren, kun je ook “gewoon” doneren.

Stichting Run for Joyce is vanaf 12 februari 2014 aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Je kunt het bedrag overmaken op bankrekening: NL85 RABO 0365 1768 50 van Stichting Run for Joyce o.v.v. je naam en Donatie RFJ.

Share This