Machinefabriek Elburg

Machinefabriek Elburg

 

Specialist
Machinefabriek Elburg is een specialist in het bewerken van gietstukken, leveren van nauwkeurige draai- en freesdelen en samengestelde producten. Wij vervaardigen halffabricaten voor trucks, motoren, compressoren, pompen, landbouw en olie & gas. Dat doen wij zowel in grote als kleine series. Door onze jarenlange ervaring exporteren wij onze producten wereldwijd en hebben wij een sterke positie op de Europese markt.

Capaciteit
Wij onderscheiden op het gebied van capaciteit. Wij kunnen veel en verschillende soorten gietstukken bewerken in korte tijd. Dankzij ons uitgebreide en geavanceerde machinepark en unieke FMS-systeem zijn wij flexibel als het gaat om hoeveelheden. Wij gebruiken de nieuwste technieken waardoor wij efficiënt en kostenbewust werken.

Kwaliteit
Kwaliteit is de basis van het bedrijf. Op huidige markt is verstoring van het montageproces niet acceptabel. Een laag afkeurpercentage is belangrijk, zowel voor de onze leverbetrouwbaarheid maar ook voor die van onze klanten. Meerdere 50 PPM Awards zijn in ons bezit. Om dit te realiseren verbetert onze kwaliteitsdienst continu alle processen. Van start van de productie tot verzending. Op voorhand voorkomen wij fouten door de kant op fouten te analyseren. Tijdens het productieproces meten wij de kwaliteit op onze meetmachines. Tijdens de eindcontrole wordt er beoordeeld of alle processen goed zijn afgerond voordat de delen vrijgegeven worden voor verzending.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Share This