Pleijter Technisch Management

Pleijter Technisch Management

Wij adviseren en begeleiden industriële opdrachtgevers bij het ontwikkelen, engineeren en uitvoeren van technische projecten, tot en met de uiteindelijke oplevering. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de procestechniek zijn wij op veel terreinen inzetbaar.

Complex technisch management, en de begeleiding na implementatie van vernieuwde productieprocessen, dat is waar we goed in zijn. Van lumineus idee tot en met inbedrijfstelling van een nieuwe productielijn, óf het optimaliseren van een bestaand productieproces, Pleijter Technisch Management en Advies zet zich er graag voor in.
Wij bieden dan ook diverse diensten, overeenkomstig onze deskundigheid: project- en interim-management, technische innovaties en ondersteuning bij zaken rondom wet- en regelgeving.

U krijgt altijd de meest optimale oplossing voor verbetering of uitbreiding van uw installatie of fabricageproces. Bovendien zorgen wij er steevast voor dat het nieuwe of verbeterde proces perfect functioneert, voordat wij het project overdragen aan de gebruiker.

Integriteit en transparantie zijn voor ons belangrijke begrippen. U ontvangt dan ook altijd heldere en overzichtelijke rapportages van ons.

Share This