Puur & Het hart van Heerde

Puur & Het hart van Heerde

 

ruime winkel in het mooie plaatsje Heerde, gelegen op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Bij ons vind je onder andere heerlijke verse producten als brood, boerenkaas, zuivel, groenten en fruit, waarbij goede herkomst, kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan. Daarnaast maken we mooie cadeaupakketten en fruitmanden, hebben we de beste supplementen en kan je bij ons terecht voor natuurlijke huidverzorging en cosmetica.

Puur! heeft ook een “horecahoek” waar je kunt genieten van eerlijke, biologische, gezonde en vooral lekkere drankjes en hapjes. Heb je dieetwensen dan denken we graag met je mee. Het eethuisje heeft de naam “Het hart van Heerde” gekregen. Een naam om aan te geven wat Puur! wil uitdragen. Een plek in de kern van Heerde, waar liefde is voor lekker, eerlijk en gezond eten. Waar mensen elkaar ontmoeten en de tijd nemen voor elkaar. Puur! geeft een tegengeluid in de haastige wereld om ons heen.

Puur! geeft graag advies over een gezonde levensstijl en organiseert daarom regelmatig lezingen, demonstraties, workshops en andere leuke evenementen.

 

Share This