Vrijzon

Vrijzon

Zonne-energie voor iedereen

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt zong Andre van Duin ooit… en dat klopt. De zon geeft licht, de zon geeft warmte en de zon geeft mensen een energiek gevoel. Maar wist u ook dat de zon elk uur voldoende energie uitstraalt naar de aarde om de gehele wereldbevolking een jaar van energie te voorzien. De zon is een bron van duurzame energie.

De zon is vrij beschikbaar voor iedereen, hij schijnt overal en we genieten er allemaal van. De uitdaging is om de zon op een nuttige en efficiënte manier te benutten. Dit kan door bij de bouw van woningen rekening te houden met de ligging ten opzichte van de zon, het materiaalgebruik etc.. Maar dit kan ook door het opvangen van het zonlicht en dit om te zetten in elektriciteit of warmte. Zelfs op een bewolkte dag levert de zon nog volop energie.

Zelf uw eigen elektriciteit opwekken met zonne-energie
VRIJZON is aanbieder van zonne-energiesystemen, maar niet zomaar een leverancier van een installatie. Het investeren in een installatie voor zonne-energie is namelijk iets wat u weloverwogen wilt doen, het vraagt een financiële investering en de installatie moet zeker 25 tot 30 jaar mee. Vrijzon wil u graag adviseren bij het maken van de juiste keuze.

BTW terug voor particulieren
Sinds juni 2013 is het in veel gevallen ook voor particulieren mogelijk om de btw die betaald is bij de aanschaf van zonnepanelen terug te vragen bij de belastingdienst. Dit geldt ook voor panelen die vóór 2013 zijn aangeschaft. Zie deze pagina voor meer informatie.

Share This