Mijn naam is Andre Plette en woon in Oosterwolde [gld]. Ik beoefen de hardloopsport ongeveer 16 a 17 jaar. Ik ben lid bij de atletiekvereniging Isala ’96 in Kampen. De heer Piet Bottenberg maakt schema’s voor mij, die mij een prima leidraad geven voor het lopen van diverse wedstrijden.

Voordat ik met hardlopen begon heb ik zo’n 12 jaar op voetbal gezeten bij VSCO, daar ben ik begonnen in de F’jes, om zo uiteindelijk een paar jaar in het 1e elftal te voetballen, al met al een erg leuke tijd. Ook heb ik destijds nog een aantal jaren in de zaal gevoetbald, ook met erg veel plezier. Ook het hardlopen vond ik toen al erg leuk om te doen, en op 20 jarige leeftijd besloot ik om verder te gaan met hardlopen.

Ik doe mee aan de Run for Joyce run, natuurlijk omdat de opbrengst te goede komt aan de weeskinderen in China. Ook het feit dat de gebroeders Visser [Niels en Simon] zich met zoveel overgave storten in dit mooie initiatief om wat voor de medemens te betekenen spreekt me erg aan. Ik verwacht dan ook dat het een mooi evenement zal worden met hopelijk veel deelname, en een goede opbrengst.

Naast het hardlopen probeer ik momenteel mijn zwemcapaciteiten wat te verbeteren. Tevens fiets ik regelmatig, dit in combinatie met elkaar vormt samen een triathlon, hieraan hoop ik de komende periode ook een aantal keren aan mee te doen. Dus ik zou een ieder willen aanraden om indien mogelijk deel te nemen aan dit mooie evenement, als deelnemer of als toeschouwer.

Verder is het natuurlijk uniek om op zo’n mooie locatie [kwekerij Hoekert] deel te nemen aan een hardloopwedstrijd. Het belangrijkste blijft natuurlijk dat er aandacht geschonken wordt aan de weeskinderen in China, en dat we alhoewel het maar iets is, een steentje kunnen bijdragen. Het is natuurlijk erg goed dat we ons inzetten als organisator, vrijwilliger, of als deelnemer/deelneemster, maar wat veel belangrijker is, is dat we de weeskinderen in China, en over de rest van de wereld opdragen in ons gebed.

Share This