Run for Joyce, klinkt goed…maar wel ‘even’ (bijna) 10 km!!!

Ambassadeur Lianne HoutmanMaar goed, soms mag het je iets kosten, zoals spierpijn en tijd! Maar ik weet waarvoor ik ren, namelijk voor Stichting Joyce! In 2006, 2008 en 2012 mocht ik afreizen naar Guiyang in China om daar als vrijwilliger in te zetten voor Stichting Joyce. En de kinderen van Stichting Joyce, dat is de reden waarom ik mee ren! Deze kinderen hebben me namelijk diep in mijn hart geraakt! Stichting Joyce zet zich in om deze kinderen weer kwaliteit van leven te geven en een heleboel liefde. En van dat mooie werk mocht ik deel uitmaken en ook vanuit Nederland wil ik deel blijven uitmaken van dit belangrijke werk, daarom steun ik graag het werk van Stichting Joyce! En dit keer doe ik dat via Run For Joyce.

Ik zal nog veel moeten trainen om uiteindelijk op 15 juni de run uit te lopen, maar met de kinderen in mijn hoofd hoop ik dat dit gaat lukken! En natuurlijk koppel ik er ook een persoonlijk doel aan, het überhaupt uitrennen van de 10 km, maar ook wil ik het startbedrag ver-tien-voudigd meenemen.

So wish me luck, of nog beter kom me aanmoedigen op 15 juni! Ik ga ervoor…RUN FOR JOYCE!

Share This