Inschrijving vernieuwde Run for Joyce geopend!

OOSTERWOLDE – Hardloopevenement Run for Joyce heeft de inschrijving voor de zevende editie geopend. Het hardloopevenement wordt gehouden op vrijdagavond 20 september op de vertrouwde locatie op en rondom Sportpark De Heughte in Oosterwolde. Ook dit jaar wordt er weer gelopen om een bijdrage te leveren aan een betere toekomst van gehandicapte weeskinderen in China. De opzet van de run is op een aantal plekken vernieuwd om een nog mooier evenement neer te zetten. Elke hardloper kan zich vanaf vrijdag 21 juni inschrijven via de website van Run for Joyce.

Ondanks de succesvolle edities van de afgelopen jaren is het evenement op een aantal plekken aangepast. Dit jaar zijn de kinderen opgedeeld in vier leeftijdscategorieën in plaats van twee categorieën. Dit om meer kinderen in aanmerking te laten komen voor een prijs. Voor de kinderen zijn de afstanden 0,5 km en 1 km.

Voor de volwassenen zijn de vertrouwelijk 2,5 km, 5 km en 10 km weer de afstanden waarop gelopen kan worden. De start van de 5 km is dit jaar echter vijf minuten na de start van de 2,5 km en de 10 km. Dit in plaats van de individuele afstanden pas te starten nadat de vorige afstand afgerond is.

Naast de wijzigingen zijn er ook weer vele vertrouwde onderdelen aanwezig. Zo is de start en finish weer op Sportpark De Heughte in Oosterwolde. Tevens wordt er weer door de kern en prachtige omgeving van Oosterwolde gelopen, onder andere een gedeelte op landgoed Morren. Het belooft wederom een sfeervol en kwalitatief hoogwaardig evenement te worden voor zowel jong en oud

Overige activiteiten
Ook dit jaar is er, naast het hardlopen, weer volop vertier voor jong en oud aanwezig. Hierbij moet gedacht worden aan een springkussen, schminken, ijsverkoop en een verrassingsact van dramateam ‘Met Zout & Peper’. Stichting Run for Joyce is aanwezig met een informatiekraam over het doel, de gehandicapte weeskinderen in nood.

Actie Run for Joyce Hardloopshirt
De kosten van deelname bij voorinschrijving van het hardloopevenement bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie, kennissen, collega’s, buren etc. De eerste 100 deelnemers die een minimale extra gift van 5 euro doneren, ontvangen als dank een professioneel Run for Joyce hardloopshirt. Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.runforjoyce.nl. Tevens is Run for Joyce te volgen op Facebook of Twitter.

Foto-onderschrift: Run for Joyce hardloopevenement voor jong en oud.
Foto: Dik Leusink

Share This