Van Werven infra & recycling

Van Werven infra & recycling

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij werken vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.

Ons bedrijfsprofiel
Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland.

Missie
Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar logische verbindingen, échte oplossingen en onderneemt oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons boerenverstand, anders naar hetzelfde. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

Geschiedenis
In december 1945 begon wijlen de heer W.J. van Werven met een eenmanszaak. De activiteiten liet hij bij de Kamer van Koophandel omschrijven als loon-, dors-, maai-, zaag-, ploeg-, transport- en ontginningswerkzaamheden, bouwen van hooibergen, kleinhandel in boerengeriefhout en handel in landbouwmachines.

 

Share This